Joker millions gir deg muligheter til stor jackpot

Joker millions med stor jackpot

Joker millions er en spilleautomat med noe for alle som liker spilleautomater fra Yggdrasil gaming. Det spesielle med denne spilleautomaten er den potensielle størrelsen på jackpoten.

Den kan i teorien bli så høy som 3 millioner Euro. Men på grunn av at Yggdrasil ikke er like store som NetEnt, for eksempel, så kan man ikke forvente at den blir såpass høy. Men bonusen vil alltid være 100000 Euro eller høyere, da den starter her.

Denne spilleautomaten er en klassisk type spilleautomat med tradisjonelle symboler, i tillegg til jokerne som må fylle skjermen for at du skal vinne jackpoten. Med denne spilleautomaten har du en freeze og re-spin funksjon som gir deg mulighet til å vinne mer på hver gevinst. En vinnende rekke på en aktiv gevinstrad fryses, og du får et nytt spinn. Får du flere på rekka, får du ny gevinst og ny frys. Joker millions har 5 hjul og 3 rader, og den har 25 gevinstlinjer.

Frys og re-spin

Frys og re-spin gjør at mulighetene øker for å få en jackpot-bonus da man kan bygge opp flere jokere om man først får en rekke med jokere på en aktiv gevinstlinje. Den mest attraktive gevinstrekka er røde 7-ere. Med en full rekke av røde 7-ere, så kan du vinne opp til 300 ganger innsatsen.

Spilleautomaten gir deg muligheten til å spille for 0,25 credits til 25 credits. Du har også multiplier-muligheter slik at du kan øke gevinsten med opptil 5x. Spill Joker millions gratis før du bestemmer deg for hvilket Casino-nettsted du ønsker å bruke, og spill Joker millions for ekte penger for å få sjansen på jackpoten. Joker millions online krever ikke nedlasting og kan spilles på mobile enheter i tillegg til på PC.

Hvis du ønsker å være garantert underholdning, så er dette en spilleautomat du bør prøve. Spenningen i forhold til å vinne en jackpot-bonus på helt opp til 3 millioner Euro, er en spennende pådriver til å forsøke enda en runde for å hale i land jackpoten. Sett deg godt til rette i sofaen og få Las Vegas hjem i stuen med denne spennende spilleautomaten som gir deg timer og dager med moro om du er en fan av enarmede banditter, eller om du heller liker spennende video-slots. Yggdrasil er kjent for å lage gode spilleautomater som slår til hos publikum.

Leave a Comment

[an error occurred while processing the directive] [an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]