Rikstoto på mobil for deg som er på farten

Hesteveddeløp på mobilen

For dem som elsker å følge med på hesteveddeløp, har spillere lenge kunnet spille både på nett og i spillekiosker for å få levert inn sin Rikstoto-kupong. Nå Tilbyr Rikstoto tilgang på spillekontoen din via en app til mobiltelefonen din. Du kan benytte denne både på mobilen og på nettbrettet. Mobil-appen gir deg tilnærmet like mye muligheter som du har på nettversjonen av Rikstoto. Du behøver ikke lenger passe på at du er hjemme ved PCen når du vil legge inn innsatsen din eller følge med de siste løpene. Uansett hvor du er kan du få med deg de siste løpene, eller du kan sjekke resultatlistene tilbake i tid. Du får også informasjon om dine siste spill ved hjelp av mobilappen. Hvis du ønsker det, kan du også sette opp varsling på sms om du mottar premie på din siste spillekupong. 

Når man er glad i hesteveddeløp, er det ikke moro å gå glipp av løpene på Bjerke, i Drammen eller til og med på Paris-Vincennes. Men er du ikke hjemme ved PCen, er mobilen løsningen. Her kan du nå sjekke de siste 5 starter, spille når du vil, sjekke resultatlister for siste uke, sjekke målfoto, sjekke odds og strykninger og du kan sjekke alle gevinstene dine de siste 8 dagene. I tillegg kan du også se løpene live og få med deg varmingsinfo ved hjelp av appen. Dette er en stor frihet som gir deg mulighet til å følge med på Rikstoto selv om du ikke har anledning til å være hjemme.

Samme spillekonto på nett og mobil

Når du vil spille med mobilappen, bruker du samme spillekonto som du benytter på nett. Det vil si at du får tilgang på den samme informasjonen som du har tilgang til på nett. Gjør du en endring på innsatsen din på PCen før du drar hjemmefra, kan du sjekke denne på mobilappen som om du la den inn fra appen. All informasjonen finnes begge steder. Om du ikke har fullstendig oversikt over hvordan Rikstoto fungerer, finnes det også mulighet for å benytte Lyntoto som er en ferdigutfylt kupong. Du kan så følge løpene live fra mobilen og umiddelbart etter løpene se at vinnerrekka går inn og hvilke gevinster du klarte å oppnå. Skulle du ikke ha mulighet til å følge alle løpene, vil likevel sms-varslingen gi deg beskjed om du har vunnet.

Resultatliste og målfoto

På mobiltelefon eller på nettbrett kan du enkelt få opp resultatlisten for hele siste uke. Du behøver ikke sjekke noen andre steder for å få rede på noen resultater. Alle vil være tilgjengelig både på appen og på nettversjonen slik at du er oppdatert så snart løpet er over. Du kan også raskt få oversikt over hvilke odds som til enhver tid gjelder, og eventuelt om det er kommet noen strykninger og eventuelle alternative verdier. Er du uenig med dommerne i resultatet fra et løp, vil du også få tilgang på målfoto så snart disse er tilgjengelige. Da kan du selv vurdere hva som er grunnen til det ene eller det andre resultatet. 

God spillehistorikk på mobilen

Appen på mobiltelefonen eller på nettbrettet kan også hjelpe deg å umiddelbart få oversikt over de siste spillene dine. Du finner all spillehistorikken din for de siste 8 dagene enkelt og intuitivt på appen slik at du kan bruke nettbrettet eller telefonen til å sjekke den siste informasjonen. Dette gjør at alt du trenger er å ta med deg mobiltelefonen når du skal være sikker på at du har informasjonen om løpene med deg til enhver tid. Du vil alltid kunne følge med på de mest spennende løpene, og det direkte på mobilen.

Tilgang på live løp og målfoto 

Rikstoto mobilløsning tillater deg å følge alle løpene direkte i appen. Du behøver ikke komme deg til en tv-skjerm eller en datamaskin. Alt du trenger er tilgjengelig direkte på mobiltelefonen eller eventuelt på et nettbrett. Når det er tvil rundt resultatet kan du selv få sjekket målfoto slik at du kan ta stilling til om du er enig med dommerne. Med raskt avklaring slipper man å gå å irritere seg over at det på live opptaket så ut som det var din hest som kom inn først. Da kan du heller rette irritasjonen der den hører hjemme, det vil si over at hesten din ikke vant løpet som du hadde forventet.